NK Široki Brijeg: Viktor Angelov pronašao novi angažman

Nakon isteka ugovora s NK Široki Brijeg Viktor Angelov pronašao je novi angažman i karijeru će nastaviti u rumunjskom prvoligašu Voluntari.

Do sada su klub napustili Toni Jović, Luka Knežević, Mateo Marić, Dino Ćorić i Branimir Cipetić, a očekuje se i službena potvrda odlaska Marka Pervana kojemu je kao i Angelovu istekao ugovor.

Ovih dana očekuje se dolazak nekoliko igrača, a već neka imena se i spominju među navijačima.

– Došao je i dan našega rastanka. Dragi prijatelji, hvala Vam na predivnih godinu i pol dana koje smo zajedno proveli. Svima upućujem najiskreniju zahvalu. Hvala upravi, stručnom stožeru i suigračima. Ponosan sam na sjajnu atmosferu i zajedništvo koje smo njegovali. Naravno, hvala i svim navijačima i ljudima u Širokom Brijegu koji su me prihvatili kao brata i prema meni se ponašali kao da sam cijeli život u ovome gradu. Želim Vam svima puno sreće i uspjeha u narednom razdoblju, napisao je 26-godišnji napadač iz Sjeverne Makedonije u svojoj oproštajnoj poruci.

Viktor Angelov u Široki Brijeg je stigao u jesen 2019. godine. U “plavo-bijelom” dresu upisao je 24 nastupa i postigao osam pogodaka. Zasigurno, najvažniji i ispostavit će se, oproštajni pogodak postigao je u svome posljednjem nastupu u velikom hercegovačkom derbiju protiv Zrinjskog, kada je poluvolejom u posljednjoj minuti pogodio za veliku pobjedu (2:1) i treće mjesto nakon jesenske polusezone.

Angelovu zahvaljujemo na vrlo korektnoj suradnji i svim pogotcima za našu momčad te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere. poručili su iz kluba.

NK Široki Brijeg/Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *