Hoćemo li gledati jači Široki u drugom djelu sezone?

Nogometaši Širokog Brijega ostvarili su uvjerljivu pobjedu (6:1) nad federalnim drugoligašem Ljubuškog, a sama utakmica je pokazala dobre i loše strane.
Dobre su da odlični trener Toni Karačić među pojačanjima ima kvalitetu da složi možda i još jaču ekipu nego u prvom djelu sezone, a loše su što na pripremama nema nikoga od juniora koji su pokazali svoj potencijal na gostovanju u Tuzli i veliko je iznenađenje što nitko nije priključen prvoj momčadi.
Poznato je da Škola nogometa Širokog Brijega je jedna od najboljih u BiH, a zato veliku ulogu ima i sam trener Karačić pa je za nas iznenađenje što se nitko od juniora nije našao na pripremama prve momčadi.
Nogometaši Ljubuškog sigurno nisu dostojan protivnik, a iduće jače pripremne utakmice će pokazati eventualne nedostatke u borbi za Europu.
Sam trener Karačić za službenu stranicu kluba je bez obzira na visoku pobjedu vidio dobre i loše strane kod svojih igrača, ali smatra da ima još previše vremena za dodatno uigravanje ekipe.
Raduje pristup i velika želja kod igrača, a na prvoj pripremnoj utakmici sigurno nije nikome lako dati šest golova.

Iduća utakmica pripremna protiv čvrste ekipe Posušja reći će nešto više, ali niti ona ne mora dati konačnu ocjenu pošto se radi o završetku prvog djela priprema kada se kod igrača osjeća veliki umor.
Od kada vodi prvu momčad trener Toni Karačić uvijek je imao odlične procjene pa nema razloga da mu ne vjerujemo i ovoga puta.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *