Maras “čiriličar” se osramotio

KAKAV GUBITAK ZA POLITIKU: Maras kritizirao Filipovića I ONDA SE OSRAMOTIO: ‘Stvarno moraš biti majstor da se hvališ nečim što ne znaš’

Ne stišava se bura oko današnje izjave Davora Filipovića, HDZ-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika o glazbeniku Đorđu Balaševiću kojeg, kako tvrdi, nije slušao, od kojeg zna samo pjesmu ‘Nikad kao Bane’ te da natpis ‘bećarac’ u Ilici nije vidio.

A s obzirom na to da je rekao kako ne zna ćirilicu, ne bi ni koristilo da ga je vidio jer natpis ne bi znao pročitati.

Gordan Maras, član SDP-a, bivši ministar poduzetništva i nesuđeni kandidat za gradonačelnika Zagreba, na svom je Facebook profilu prokomentirao ovo Filipovićevo priznanje o ćirilici koje prenosimo u izvornom obliku:

“Kaže kandidat HDZ-a za Zagreb da čirilicu ne zna. Ja čirilicu znam. Stvarno moraš biti majstor da se ideš hvaliti nečim što ne znaš. Jel to kod nas ljudi očekuju da će dobiti glas više za neznanje?”, kritizirao je Maras Filipovićevo neznanje pokazavši i dozu vlastitog.

Naime, ćirilica se piše mekim ć, a ne kako je to čak dva puta napisao Maras – “čirilica”.

Budimo pošteni, Maras je u međuvremenu objavu ispravio pa sada riječ ćirilica piše ispravno, a na to su ga upozorili i u komentarima ispod objave.

Autor: Dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *