VLASNIK ‘TRI MAJMUNA’ ODGOVORIO PLENKOVIĆU ‘Tlak mi je na milijardu, neka se spusti malo na zemlju, nisam ja njegov podanik’

Vlasnik riječkog kafića “Tri majmuna” Tomislav Kovačević odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću nakon što ga je u ponedjeljak tijekom davanja konferencije za novinare prozvao, prenosi Direktno.hr.

“Da je gospodin iz ta Tri majmuna rekao da u kafić ne mogu doći Srbi, ne smiju doći židovi, Romi, pripadnici Armade, SDP-ovci, digla bi se tolika halabuka da bi Hrvatska treštala. Ali kad HDZ-ovci ne mogu ući, nikome ništa. Čak se traže opravdanja, da je to OK. Nije šala, to je diskriminacija, to se zove rasizam, sljedeći korak je fašizam”, rekao je Plenković.

Sada mu je stigao odgovor.

“Čuo sam što je rekao, tlak mi je na milijardu!”, rekao je Kovačević za Dnevnik.hr.

“Neka premijer koji pere novinarku pročita komentare svojih istomišljenika. Neka se spusti malo na zemlju, nisam ja njegov podanik”, kazao je Kovačević dodajući da nikad nije ustvrdio da je ulazak u njegov bar HDZ-ovcima zabranjen. 

“Naravno da to nikad nisam napisao, taj vrli premijer bi mogao pročitati moje izjave kad govori da su novinari nepripremljeni. Nisam napisao da će nekome biti zabranjeno, nego da ih ne želim blizu. Ali hoće li doći on i njegovi, to nije moja stvar. Kod nas će svaki gost biti profesionalno uslužen”, naglasio je.

Ljuti ga i Plenkovićeva tvrdnja da je Kovačeviću dao novac. “On meni novac nije dao. Nikome nije! Samo nam je vratio dio novca koji smo uplaćivali, s tim da nam je zabranio rad bez ijednog znanstvenog dokaza”, rekao je.

“On ne daje pare, on je sluga naroda, bar bi to trebao biti, a ne da narod služi njemu. Ovo doživljavam kao pritisak. Okomio se na malog čovjeka iz Rijeke koji je rekao da ne voli članove njegove stranke. E, pa ne volim vas! Trideset godina uništavate ovu državu i ja vas ne volim”, poručio je Kovačević.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *