Mamić iz Međugorja: “Ja sam navijač Zvezde, ne želim ju protiv sebe!”

“Ne želim Zvezdu protiv sebe, želim Zvezdu pored sebe. I neka Zvezda napreduje, ja sam njihov navijač i navijač svih klubova s ovih prostora”,  glasno poručuje Zdravko Mamić.

Zdravko Mamić u Međugorju se osvrnuo na aktualne događaje. Uvjeren da će Dinamo obraniti naslov prvaka  Hrvatske i iduće sezone igrati Ligu prvaka.  U razgovoru za Večernji list kaže da je zadovoljan je stanjem u HNL-u.

– Hrvatska liga napreduje, što je fenomen koji ne mogu objasniti. Tamo nema novca za ovo piće koje sada pijemo. Divim se tim sportskim radnicima i kako opstaju bez ikakvih sredstava, prenosi MAXPORTAL.

Da igraju Dinamo i Crvena zvezda, tko bi pobijedio?

– Jasno sam i javno rekao da ne bih želio da Zvezdu izvučemo u Europi. Ne želim Zvezdu protiv sebe, želim Zvezdu pored sebe. I neka Zvezda napreduje, ja sam njihov navijač i navijač svih klubova s ovih prostora. Utakmica Dinama i Zvezde bila bi neizvjesna, odlučivale bi nijanse.

Govorio je i o kritičarima.

– Puno puta sam pokazao da ne gledam svoj interes nego da podmećem svoja široka leđa za interese Dinama. Mene možete gaziti koliko hoćete, ali kad krenete na Dinamo, ja nemam kočnice i uvijek ću reagirati. Sjećam se kad sam za vrijeme rata putovao u inozemstvo, govorio da sam Hrvat.

Ljudi nisu imali pojma pa bih rekao da je to bivša Jugoslavija. Znali su za Jugoslaviju, ali su govorili: “To su idioti, ubijaju se, kolju se.” Ali kad bismo došli do Šukera i Bobana, onda su znali o čemu pričamo – rekao je Mamić

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *