Važno je da znate razliku između snažnog i slabog muškarca – “Jaki muškarci održavaju svoju riječ”

Primjetna razlika između ove dvije vrste muškaraca i to možete prepoznati na vrijeme.

Pet karakteristika slabih muškaraca

Ne preuzima inicijativu; Spontanost je dobra kvaliteta u određenim situacijama, ali biti potpuno neupućen nije način na koji bi se trebali ponašati u životu. Bar ne kada želite nešto postići. Ali slabi muškarci se ponašaju baš tako. Njihov glavni simptom je nedostatak inicijative. Oni su opušteni i raspoloženi. On nema ambicije, plaši se poraza, zato radije izbjegava rizične situacije.

Nikad ne preuzima odgovornost; Za svoje riječi i djela uvijek krivi druge i traži nekoga da uključi strelice. Kada se vara, pokušava da pronađe nekoga drugog za koga bi bili krivi. Pa čak i u svojoj vezi – samo ste uvijek krivi za probleme i svađe među vama. On se pozicionira kao idealan. A to znači da se nikad neće promijeniti, neće ispraviti svoje greške.

Sebičan je; Slabi muškarci ne znaju suosjećati. Ne znaju kako razumjeti osjećaje drugih ljudi i obračunati se s njima. Oni misle samo na sebe. Zato od njega ne očekujte nikakvu žrtvu ili pomoć. On sebe smatra centrom vašeg svijeta, a ne obrnuto.

Vaša moć ga plaši; Slab čovjek dovoljno zna da nije jak da bi bio glavni vođa. Zato nema emocionalne i intelektualne sposobnosti, ali umjesto da postane bolji on vas doživljava kao prijetnju.

Želi vas poniziti; Umjesto da se ponosi svojim postignućima osjeća prijetnju od njih. Ne može podnijeti činjenicu da ste uspješni, da vam ne treba podrška, da niste ovisni o njemu. I pokušat će te spustiti na svoj nivo.

Četiri karakteristike jakog muškarca

Podstiče vas da se razvijate; Snažan čovjek se ne boji vaših postignuća, ponosan je na njih. Motivira vas da se dalje razvijate, postaje vam vjetar ispod krila. Raduje se kad postignete novi cilj. Ne pokušava vas promijeniti, ali podržava sve vaše snove. A pokraj njega postaješ bolja. On vjeruje u vas i ne gubite ovu vjeru, čak i kad odustanete.

On preuzima odgovornost; Ne pokušava dominirati, zna kada treba preuzeti inicijativu, kada preuzeti sve na sebe, kako bi pronašao rješenje. Pored njega možeš biti prava žena, jer je on taj koji od života zna što želi i zna kako to dobiti.

On drži svoja obećanja; Jaki muškarci održavaju svoju riječ. Njihovi postupci odgovaraju njihovim riječima. Ne morate slušati izgovore i izgovore. Snažan čovjek će uvijek govoriti istinu i bit će odgovoran za svoje riječi.

Izražava svoja osećanja; Snažan čovjek zna kako priznati svoje osjećaje i namjere. S njim uvijek znate što je između vas. Ne misli da ga njegovi osjećaji čine manje od muškarca. Naprotiv, to ga čini jakim.

Info Pult

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *