Frano Skoko za Borak.info: Dat ćemo sve od sebe za pobjedu u finalu

Jedan od najboljih igrača MNK Hercegovine je Frano Skoko. Jako koristan igrač koji uvijek daje sve od sebe.
Do sada se futsalom bavio amaterski, a MNK Hercegovina nije njegov prvi klub, jer je ranije nastupao za HFC Zrinjski.

Rezultati MNK Hercegovine ove godine su odlični, a velikih zasluga za to ima i Frano Skoko.

-S obzirom na to da je ovo tek druga godina postojanja kluba već se sada može reći da smo postigli značajan rezultat, a ako preskočimo zadnju prepreku koja je ostala onda se može reći i značajan uspjeh, kazao je Frano Skoko za portal Borak.info.

Blago Gašpar je donio ekipi nešto više, a uz njega cijela ekipa igra odlično…

-Slažem se s Vama, popularni Gašo podigao je ekipu kako u profesionalnom tako i u igračkom smislu, a sigurno će potvrditi da je i on dobro prihvaćen od strane cijelog kolektiva, kaže on.

U Kupu BiH smo bili blizu finala, ali ostaje žal za propuštenim finalom

-Jedna zaista tvrda utakmica, prava premierligaška rekao bih (iako još nismo u tom rangu) i sigurno imamo za čime žalite, ali idemo dalje. Zrinjskom želim sreću u finalu, a na nama je do ponovno pokušamo sljedeće godine.

Vi ste ove sezone u životnoj formi i za mnoge su Vaše odlične igre veliko iznenađenje?

-Moram priznati da nikad nisam ni trenirao kao što treniram sada, a trening je u većini slučajeva i produkt dobre igre. Uvijek može bolje naravno, ističe Skoko.

Odlične utakmice smo gledali u dvije utakmice polufinala, a ništa manje uzbudljivo neće biti i u finalu

-Izuzetno teške i zahtjevne utakmice protiv jednog kvalitetnog protivnika gdje smo ipak pokazali da smo bolja ekipa i savladali protivnika iz Bugojno kod kuće i u gostima.

Što možete u finalu i koliko poznajete protivniku u finalu?

S pripremama za finale smo već počeli, nismo još imali prilike susresti se s ekipom MNK Banovići. Tako da su za nas igrače u velikoj mjeri nepoznanica, ali sam siguran da je naš trener gospodin Marin Ćorluka već odradio domaću zadaću i odgledao sve njihove utakmice, tako da će sve ono što je vidio prenijeti na nas, ističe Frano Skoko.

Nešto za kraj…

-Za kraj bih volio da mogu pozvati sve navijače na uzvratnu utakmica za ulazak u Futsal Premijer ligu BiH, ali to nažalost nije moguće. Svi koji su zainteresirani mogu nas pratiti putem televizijskog prijenosa koji će biti osiguran. Naravno za kraj moram reći da ćemo se mi igrači boriti za svaku loptu, jer ipak za ove finalne utakmice treniramo i radimo čitavu godinu, završio je razgovor za portal Borak.info Frano Skoko.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.