Danas igra MNK Hercegovina: Utakmicu finala najavili igrači i sportski direktor kluba Stanko Ivanković

Momčad MNK Hercegovine je dan ranije stigli u Banoviće kako bi se što bolje pripremila za prvu finalnu utakmicu doigravanja za Premier futsal ligu BiH.


Utakmica se igra danas u 17:30 sati, a igrači kluba Mario Mikulić, Blago Gašpar i Frano Skoko za portal Borak.info su najavili današnju utakmicu te sportski direktor kluba Stanko Ivanković.

-Došli smo po povoljan rezultat, a to je da ne izgubimo ili u najgorem slučaju da poraz bude minimalan. Oni su kvalitetna ekipa, prvaci su svoje skupine, a eliminirali su prvoplasiranu ekipu iz naše skupine. Ozračje u našoj momčadi je pozitivno i učinit ćemo sve da ispunimo naš cilj, a to je Premier futsal liga BiH, kazao je pun optimizma Stanko Ivanković sportski direktor kluba.

Kapetan Mario Mikulić Pavo ove sezone igra sjajno, a gotovo da nema utakmice u kojoj svojim golovima nije donosio preokret.

-Teško gostovanje u Banovićima, čeka nas naporna utakmica. Radimo naporno čitavu sezonu, ovaj tjedan smo se fokusirali na pripremu ove utakmice. Došli smo pokušati izboriti povoljan rezultat pred uzvrat u Širokom Brijegu. Sigurno ćemo ostaviti srce na terenu i dati sve od sebe, kaže pravi kapetan i nevjerojatan borac Mario Mikulić Pavo.

Najbolji igrač MNK Hercegovine Blago Gašpar čiji je dolazak podigao cijelu ekipu na viši nivo, uvjeren je u dobar rezultat pred uzvrat u Širokom Brijegu te je napomenuo da je veliki hendikep neigranje zbog ozljede Mile Zelenike.

-U veliko finale ulazimo s velikim očekivanjima, nakon teških utakmica u polufinalu, imali smo par dana da se odmorimo i pripremimo za ekipu Banovića. Analizirali smo neke njihove utakmice, dobro smo proučili njihove dobre strane te i one lošije koje ćemo pokušati iskoristiti. Ulog je veliki, sigurno da nam motivacije ne nedostaje, za ovakve utakmice trenirate cijelu godinu, bez ikakvog kalkuliranja idemo po pobjedu, te pokušati izboriti prednost pred uzvrat na Pecari. Nažalost, nedostaje nam Mile Zelenika koji je jako važan igrač za nas, ali svi mi ostali smo spremni, pružit ćemo svoj maksimum pa kako bude, kazao je Blago Gašpar strijelac sjajnog pogotka u utakmici polufinala u Bugojnu.

Frano Skoko igra iz utakmice u utakmicu sjajno, istakao je da veliku ulogu za pozitivan rezultat ima trener Marin Ćorluka.

S pripremama za finale smo već počeli, nismo još imali prilike susresti se s ekipom MNK Banovići. Tako da su za nas igrače u velikoj mjeri nepoznanica, ali sam siguran da je naš trener gospodin Marin Ćorluka već odradio domaću zadaću i odgledao sve njihove utakmice, tako da će sve ono što je vidio prenijeti na nas, ističe Frano Skoko.

MNK Hercegovina je klub pobjednika i nema nikakve sumnje da će se iz Banovića vratiti s pozitivnim rezultatom.

Momci sretno!

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.