Mamić odgodio novu pressicu u Mostaru: Istrage protiv sudaca su uznapredovale

Zdravko Mamić se oglasio na svojoj Facebook stranici u kojoj navodi da u utorak, 6. travnja neće održati najavljenu konferenciju za medije u Mostaru. On je na toj koferenciji trebao iznijeti nove dokaze protiv osječkih sudaca koje tereti za korupciju, reketerenje i druge kriminalne radnje.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Drage prijateljice i prijatelji, danas su do mene stigle sjajne vijesti – istrage protiv sudaca koje sam teretio za reketarenje, kriminalne radnje i malverzacije su uznapredovale, a ubrzo ću i ja biti ispitan o svim dokazima, te saznanjima koja imam.

Iako sam obećao da se neću o tim temama javljati do press konferencije u utorak, zbog ovih spoznaja o tome da hrvatska država na čelu s ministrom Malenicom, premijerom Plenkovićem i predsjednikom Milanovićem ipak ima snage obračunati se s kriminalom u pravosuđu, odgađam press konferenciju kako bih državnim organima ostavio dovoljno prostora i vremena za prikupljanje informacija i dokaza prije nego što ih iznesem u javnost, te im time pružam šansu da u očima građana povrate djelić svojeg povjerenja.

Obzirom da je moja prijava 6 mjeseci stajala u ladici, zahvalan sam svakome od vas 150 tisuća i medijima što ste uspjeli povesti državni aparat u proces čišćenja od nametnika. Prevarantima, lažljivcima, reketarima, zlostavljačima i krivosucima nije mjesto u pravosuđu i zato borbu za #ReformaPravosuđa nastavljamo u utorak, prva objava je u 8:30, najavio je Mamić.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.