Nikad sretniji Uskrs kod Maje Šuput: ‘Upijaj baš svaki tren’

Maja je nedavno postala majka i otada ne skriva sreću. Napokon je ostvarila dugogodišnji san, a našalila se kako je maleni znao kad treba doći – sada kada zbog korone ionako nema nastupa

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) prije nešto više od dva tjedna rodila je sina kojemu su ona i suprug Nenad dali ime Bloom. Ne prestaju se hvaliti slikama prinove, a to su učinili i na Uskrs.

Vrckava Maja zaželjela je tisućama pratitelja sve najbolje za blagdane i pohvalila se dosad neobjavljenim fotografijama. Na njima se vidi koliko su sretni zbog proširenja obitelji. 

– Sretan i blagoslovljen Uskrs, dragi ljudi – poručila je Šuput. Osim mnogih čestiti za Uskrs, dobila je i savjete iskusnih mama. 

– Sad Blooma voliš i ne možeš zamisliti život više bez njega, a kasnije beskonačno, neopisivo…. Svakim satom, danom, godinom sve više i više. Zato upijaj sve, svaki trenutak. 

Maja je proteklih dana bila na udaru kritika jer je našminkana pozirala sa sinom. Osim toga, ako je suditi po komentarima žena, počinila je veliku grešku što je izašla iz kuće samo dva tjedna nakon što je rodila carskim rezom.

Sa Nenadom i Bloom je otišla svojoj prijateljici na rođendan, a ondje je mališan dobio i poklone. Češalj za bebe marke Tiffany&Co. dobio je od obiteljskog prijatelja.

Radi se o češlju koji je napravljen u potpunosti od srebra i zaobljeni su mu rubovi. Stoji oko 1600 kuna, a na službenoj stranici je rasprodan. 

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.