Baka preminule djevojčice: ‘Sve sam prijavila, i masnice i svrab’

Baka je ispričala da je čula kako je djevojčica zaplakala i vrisnula. Izašla je iz kuće i vidjela snahu kako drži dijete u rukama. Pitala ju je što je bilo, na što joj je ona odgovorila da je mrtva

Baka preminule djevojčice ispričala je za Dnevnik Nove TV što se događalo kobnog dana i kakvo je bilo stanje u obitelji. 

Rekla je da je čula kako je djevojčica zaplakala i vrisnula. Izašla je iz kuće i vidjela snahu kako drži dijete u rukama. Pitala ju je što je bilo, na što joj je ona odgovorila da je mrtva, pišu 24sata.hr.

– To nikad nisam vidjela koliko sam stara – rekla je. Istaknula je i kako je majka djevojčici skrivala ozljede šminkom i nije joj dopuštala da ju vidi. Tvrdi i kako je otišla u Centar i prijavila snahu čim je vidjela prvu masnicu na malenoj. 

– Drugi dan je došla gospođa koja je bila u nadzoru. Kaže, dijete je spavalo i da ona po zakonu nije smjela skidati dijete – ispričala je za Dnevnik Nove TV. Kaže kako je Centar zakazao, ali i njezin sin za kojeg je rekla da je izvršio nasilje nad njom prošle godine, kao i da je tukao pokojnog oca. 

Centru je prijavila i da djevojčica ima svrab, da joj otpada kosa i da je izgrebana i plava.

– Ja da sam znala da je ona moju unuku toliko tukla, ja bih joj ruku slomila – rekla je baka preminule djevojčice. 

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.