“Mizerno, zastupniče Škoro”, rekao je Pupovac i napustio sabornicu

U Hrvatskom saboru u srijedu održava se aktualno prijepodne u kojem saborski zastupnici postavljaju pitanja ministrima. Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro postavio pitanje ministrici poljoprivrede Mariji Vučković.

Škoro je ministricu Vučković pitao o imenovanju SDSS-ove Spomenke Đurić za članicu Upravnog vijeća Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a u Ministarstvu je smijenjena  jer je potpisala preko 1700 različitih nezakonitih rješenja, piše MAXPORTAL.

“Smijenjena je kad je otkriveno da je kao državna tajnica potpisala preko 1700 nezakonitih rješenja”, upozorio rekao je Škoro dodajući da su podignute brojne tužbe koje je Ministarstvo izgubilo na sudu.

Jeste li znali za ove podatke? Ako jeste, zašto je za nagradu imenovana na funkciju”, pitao je Škoro.

“Suprotno vašem navodu gospođa Đurić imenovana je kao državna tajnica u Agenciji. Članovi Upravnog vijeća se biraju iz redova Ministarstva poljoprivrede. Što se tiče sudskih sporova, ne mogu ih komentirati”, odgovorila je ministrica Vučković.

Škorino pitanje je naljutilo Milorada Pupovca koji je dobacio “Mizerno, zastupniče Škoro” i napustio sabornicu, objavio je Domovinski pokret na društvenim mrežama.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *