Muškarca propucali u glavu pa izbacili iz auta na cestu, uhićene dvije osobe

Dvije osobe su privedene u policiju zbog pokušaja ubojstva vatrenim oružjem 32-godišnjeg  muškarca na području Klisa, kojem su nanesene teške i po život opasne ozljede, izvijestili su u utorak ujutro iz splitske policije.

Nad privedenima je u tijeku kriminalistička istraga.

Dojava da je na području Klisa došlo do uporabe vatrenog oružja i ozljeđivanja muškarca zaprimljena je sinoć oko 22,55 sati. Policijski službenici su po dojavi izašli na mjesto događaj i pronašli muškarca bez svijesti s ranom na glavi.

Utvrđeno je kako je riječ o 32-godišnjaku koji je zadobio teške i po život opasne ozljede, te je prevezen u splitsku bolnicu. Svojevremeno je bio u bijegu od policije kada su policajci Odjela za droge zaskočili njega i prijatelja u automobilu te su oni počeli bježati i pri tom su kroz prozor izbacili vreću u kojoj je bilo 1239,5 grama marihuane, 525,6 grama amfetamina i 100 komada amfetamina u kapsulama.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, na mjestu događaj je obavljen očevid, navode iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *