Petrovdanski malonogometni turnir: Polog iznenadio Parts

Petrovdanski malonogometni turnir nastavljen je u nedjelju, a već u prvoj utakmici velika senzacija i ispadanje nositelja turnira ekipe Tehnički pregled vozila PARTS Jamm benz.

Susret između Polog Zvonin grad i Tehnički pregled vozila PARTS Jamm benz završio je 1:1, a nakon penala bolja je bila ekipa Polog Zvonin grad s rezultatom 5:4. Pogodak za Tehnički pregled vozila PARTS Jamm benz za vodstvo 1:0 postigao je Darko Ivanković, dok za Polog Zvonin grad izjednačio je Luka Cvitanović.

U drugoj utakmici MZ Knešpolje je savladala ekipu Cageball Grude caffe bar Jimmy Woo s rezultatom 3:0.Dva pogotka za pobjedničku ekipu MZ Knešpolje je postigao Mate Ćorić te jedan David Barbarić.

U posljednjoj utakmici večeri ekipe MZ Ljuti Dolac Vaske benz i Brdo odigrali su 3:3, a nakon penala slavila je ekipa MZ Ljuti Dolac Vaske benz s rezultatom 7:6. Jure Pušić postigao je dva pogotka i Marin Miličević jedan za ekipu MZ Ljuti Dolac Vaske benz, dok za ekipu Brdo Toni Tomas postigao je dva pogotka te jedan Frano Grizelj.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *