MATEO (27) GOL UPAO UDANOJ SUSJEDI U KUĆU KOD BJELOVARA: ‘Ajmo se s*ks*t, nitko neće znati!’ Zaprijetila da će zvati supruga!

Mate (27) proglašen je krivim i osuđen jer je ove godine u siječnju u okolici Bjelovara upao udanoj susjedi u kuću i nasilno tražio seks. Nepravomoćno je osuđen na deset mjeseci uvjetnog zatvora zbog počinjenja budne radnje, saznaje Danica.

Kako stoji u presudi, on je tog siječanjskog dana oko 16 i 30 ušao u kuću udane susjede Tamare.

Upavši u kuću, Mate je skinuo hlače i gaće i nasilno nagovarao Tamaru na seks s ciljem zadovoljenja svojeg spolnog nagona.

Nije odustajao

Rekao joj je da nitko neće saznati, a udana Tamara zaprijetila je da će pozvati supruga ako ne izađe odmah iz kuće.

Ipak, Mate tu nije stao. Primio ju je za grudi i povukao za košulju koja se od siline povlačenja otkopčala, a udaljio se tek kad ga je Tamarać odgurnula i zaprijetila mu policijom”, stoji u nepravomoćnoj presudi.

Mate, rođen u Koprivnici, a s prebivalištem na području Bjelovara, dobio je deset mjeseci uvjetnog zatvora zbog počinjenja kaznenog djela protiv spolne slobode, odnosno bludne radnje, piše Dnevno.hr.

Moraju vratiti odjeću jedno drugom

Osim toga, sud je naložio Mati da Tamari vrati “košulju dugih rukava smeđe-zelene boje, marke Opus veličine 40 s kopčanjem na tzv. drukere” koja je bila oduzeta kao dokazni materijal. Mati se pak ima vratiti “zimska jakna crne boje s kapuljačom, krznenim ovratnikom marke Tom Tailor, veličine S”.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *