‘Doznao sam da je moja djevojka spavala s 38 muškaraca prije mene: Kako da se s tim nosim?’

Mrzim činjenicu da je moja djevojka prije mene spavala s još 38 muškaraca, a da sam znao koliko ih je bilo, nikad ne bih s njom završio, napisao je anonimni 34-godišnjak u pismu psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre. 

Njoj je, kaže, 29 i skupa su već pet godina, a kad su se tek upoznali, rekla mu je da je do tad bila u tri duge veze, pa je pretpostavio da broj muškaraca s kojima je bila nije veći od tri.

– Pošli smo se mjesec jako napili vani s prijateljima i priznala je da je imala ‘barem deset avantura za jednu noć’- piše on, a kad su se vratili kući, daljnjim je ispitivanjem od nje dobio broj 38. Lile i Žanamari srele se na partyju na bazenu, pogledajte kako izgledaju na nepopeglanim fotkama. prenosi vecernji.hr.

– Znam da se dečki iz reality showa ‘Love Island’ hvale s više od 50 djevojaka s kojima su spavali, ali to ne bi trebala biti norma… – zaključio je, a svaki put kad je s njom u krevetu, misli o tih 38 drugih muškaraca.

Zbog toga, kaže, čak razmišlja i da je ostavi. – Bila bi šteta odbaciti sretnu vezu zbog nečije prošlosti, nečega što se više ne može promijeniti – odgovorila je Deidre.

Ljubomora, rekla je, može biti znak vaše nesigurnosti.  – Možda zapravo brinete da ćete joj dosaditi? – pitala je terapeutkinja za seks i veze. 

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *