(VIDEO) Ovo je Capakova kampanja od 160.000 kuna, na cijepljenje vas nagovara Huljić, Šprajc, Jarak…

HRVATSKI zavod za javno zdravstvo na čijem je čelu Krunoslav Capak objavio je seriju videa kojima javne osobe pozivaju građane na cijepljenje. 

Iz HZJZ-a su medijima danas poslali priopćenje o novom spotovima u kojem su poručili da su zajedno s Ministarstvom zdravstva intenzivirali kampanju cijepljenja građana protiv covida-19 serijom videoporuka na društvenim mrežama.

Capakova kampanja od 160.000 kuna: Huljić, Bešlagić, Bebek…

“U video spotovima poznate osobe različitih zanimanja iz javnog života Hrvatske govore o svojim iskustvima s epidemijom COVID-19 i cijepljenjem protiv te zarazne bolesti koja se proširila cijelim svijetom. Autor spotova je poznati hrvatski glumac i režiser Dejan Aćimović koji je pred kameru doveo brojne kolegice i kolege glumce, televizijske novinare, sportaše i trenere, pjevače i kompozitore. Svatko od njih šalje poruku o svojem viđenju i razlozima kako zaštititi svoje i tuđe zdravlje, te zašto u cjepivu i cijepljenju vide najučinkovitiju mogućnost da se nadvlada pandemija i život vraća u okvire sigurnosti kakvoj većina stanovnika svijeta teži već drugu godinu”, piše HZJZ. 

Index je već pisao o tome da je Capak naručio 12 spotova za promicanje cijepljenja te da je posao dobila firma glumca Dejana Aćimovića.

Cijena odabrane ponude je 162.500 kuna, a posao je dobila Aćimović tvrtka DA FILM iz Zagreba. Na natječaj se javilo šest ponuđača, a DA FILM je, prema svemu sudeći, ostvario najveći broj bodova. Aćimović je vlasnik firme i jedini zaposleni. 

Za više od 160.000 kuna zasad smo dobili osam od 12 ugovorenih videa, prilično simplističkih. Svaki se pojedini video sastoji od jednog ili dva kadra. HZJZ-ove poznate osobe koje bi ljude trebale potaknuti na cijepljenje su Zoran Šprajc, Tonči Huljić, Andrija Jarak, Ida Prester, Enis Bešlagić, Željko Bebek, Bojana Gregorić Vejzović i braća Sinković. 

Kako sve izgleda, pogledajte sami.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *