Street Food Fest u Širokom Brijegu ove godine pripremio je i bogat program za djecu

Drugo izdanje Street Food Festa svoja vrata za posjetitelje otvara u petak, 23. srpnja.

U tijeku su posljednje pripreme, a osim što će svi koji dođu u park Sajmište moći uživati u kvalitetnoj i ukusnoj hrani te dobroj glazbi, ove godine posebna pozornost posvećena je našim najmlađim posjetiteljima.

Naime, tijekom tri dana festivala pripremili smo bogat i raznovrstan program za sve mališane.

Dječji program u petak započinjemo s Lola Klaunovima koji će najmlađe nasmijavati, animirati i zajedno s njima radit modeliranje balona koji će im ostati lijepa uspomena na festival.

U subotu je s nama Podravka i svima dobro znani medvjedić Lino.

Na Lino pultu dijelit će se baloni, a pripremili smoi zid Lino za fotkanje koji će zasigurno privući veliku pozornost. Uz sve to, Lino Podravka dijelit će i svoje proizvode, a djecu će cijelo vrijeme zabavljati Lino maskote.

U nedjelju nam dolazi Hrvatski cheerleading klub Široki koji će rasplesati sve u parku Sajmište. Iz tog kluba su obećali pokazati neke od svojih najatraktivnijih koreografija koje svakako vrijedi pogledati.

Važno je napomenuti i kako će sva tri dana festivala biti postavljeno malonogometno igralište za djecu. Organizirat će se i mali turnir za djecu, a pobjednici će osvojiti nogometne lopte.

Vidimo se u petak u parku Sajmište na drugom Street Food Festu!

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *