Širokobriješki tenisači nastupili na 9. Memorijalnom turniru Ivana Knezovića u Vinkovcima i polučili uspjeh: Čerkez do finala, Škegro do četvrtfinala

ŠIROKI BRIJEG – Teniski klub Široki Brijeg obilježava 25 godina rada. Dan nakon završetka veteranskog turnira parova na terenu TC Njivice (-35 i +35), skupina širokobrijeških tenisača otputovala je u Vinkovce i igrala na 9. Memorijalnom turniru Ivana Knezovića (pojedinačno i parovi). Predsjednik TK Široki Brijeg Jadranko Čerkez Kulje, Marko Škegro i Čapljinac Dado Jarak uspješno su predstavljali Hercegovinu i TK Široki Brijeg na Memorijalu, koji se uklapa u kulturnu manifestaciju “Vinkovačke jeseni”.Škegro je u konkrenciji oko 100 tenisača izborio četvrtfinale, a Čerkez u mješovitom paru s Vinkovčankom Snježom Svetić stigao sve do finala:

-U finalu protiv domaćeg para Sanja Svetić i Vlado Vergaš, poraženi smo 5:7, 4.6… Ali, i finale je sjajan rezultat…Važnije od svega bilo je druženje i vedro ozračje, te srdačni prijam domaćina. 10 – ak dana ranije u Vinkovcima je održan Festival tenisa, na kojem je nastupilo i 10 Hercegovaca iz više gradova:

-Veliko hvala domaćinima na čelu s Perom Šimićem, članom Uprave TK Vinkovci, koji je ujedno glavni organizator turnira, na kojem je igralo 175 tenisačica i tenisača, kaže Čerkez koji je uz pehar za 2. mjesto u parovima osvojio pehar za fair play:

U subotnjem Večernjaku napravili smo pogrešku napisavši da je na turniru parova +35 Mostarac Oliver Šetka svladao Igora Musu.U stvari je bilo obrnuto: Musa je svladao Šetku (6:1,6:0) i osvojio turnir. Ispričavamo se Musi, Šetki, organizatorima turnira i čitateljima uz napomenu: bilo je nenamjerno!

Autor: Marko Knezović/Večernji list BiH

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *