(VIDEO) POGLEDAJTE MAJSTORIJU HAJDUKOVOG TALENTA! On piše povijest, a ima i posebnu priču

Hajduk je na sjajan način odradio svoju povijesnu prvu utakmicu u Ligi prvaka mladih. U prvoj utakmici prvog kola ovog natjecanja, mladi hajdukovci su u Skoplju s 2:0 bili jači od domaće Škendije, a glavni junak pobjede bio je 18-godišnji napadač Filip Čuić.

Hajdukov mladić istaknuo se s dva gola, od kojih je drugi bio osobito lijep. Dogodio se u 56. minuti kada je Čuića lijepo pronašao Franjo Lazar, a napadač splitskih Bijelih istaknuo se odličnom snalažljivošću kada je prebacio golmana protivničke momčadi poslije primanja lopte.

Gol koji je potvrdio pobjedu Hajduka pogledajte – ovdje.

Sjajna najava za uzvrat

Rezultatska prednost do koje je Hajduk došao Čuićevim golovima odličan je zalog uoči uzvrata koji je na rasporedu 20. listopada u Splitu, piše Dnevno.hr.

Prođu li mladi hajdukovci dalje, naredni izazov bile bi im utakmice protiv jačeg iz ogleda Minsk – Daugavspils. Očekuje se da će to biti Minsk koji je u prvoj utakmici prvog kola u gostima slavio s 4:0.

Obiteljska tradicija dvostrukog strijelca

Mladi Hajdukov napadač koji se istaknuo golovima protiv Škendije ima zanimljivu priču i zbog svoje obiteljske poveznice s prvom momčadi splitskih Bijelih. Mario Čuić, njegov 20-godišnji brat, u kadru je trenera Jensa Gustafssona među prvotimcima na Poljudu.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.