‘KU*V* CRNOGORSKA, KLIMAKTERIČNI LUZERU’ Vlasnik modne agencije šakama po licu mlatio suprugu pa slao jezive poruke?

Protiv Nebojše Grnčarskog, vlasnika srpske modne agencije “Select”, njegova supruga Dragana podnijela je kaznenu prijavu u Beogradu zbog navodnog nasilja u obitelji. Kako doznaje Blic, koji je na uvid dobio prijavu,  od suda je zatražila i da mu, do okončanja brakorazvodne parnice, privremeno zabrani prilazak i kontakt s njom.

U prijavi se navodi da je u periodu od rujna 2020. godine do danas bila izložena psihičkom i fizičkom zlostavljanju, koje je ugrožavalo njen tjelesni integritet i duševno stanje zbog čega je morala napustiti zajednički stan. Za neke od navedenih postupka fizičkog nasilja, Dragana Grnčarski, kako se navodi u prijavi, ima i svjedoka.

Iako su  u braku od 1996.godine, nasilje je, prema prijavi, počelo prije godinu dana i to najprije verbalno, preko prijetećih i omalovažavajućih poruka. Te poruke bile su, kako je prijavila Dragana, uvod u fizičko nasilje, koje se dogodilo 4.siječnja 2021. godine kada je Nebojša Grnčarski navodno i fizički nasrnuo na svoju suprugu.

“Mutava, progovori”

“Nebojša Grnčarski je izašao iz spavaće sobe i obratio joj se riječima: “Luzerko, nikada ništa u životu nisi napravila i djeca su te provalila”. Pošto oštećena na ove uvrede nije odgovorila, prijavljeni ju je nastavio vrijeđati riječima: “Samo cigani još puše. I ciganka je mogla da mi rodi troje dece”. Pošto oštećena i dalje nije reagirala, prijavljeni joj je prišao, stegao je za ruke i počeo tresti govoreći: “Mutava, progovori”. Nakon toga ju je otvorenim šakama udarao po licu, a sve u prisustvu svjedoka J. O, koja je u tom momentu stajala na vratima”, stoji u prijavi koju je Dragana podnijela protiv supruga.

Nakon ovog nemilog događaja, kako doznaje Blic, Dragani Grnčarski je pozlilo i ona je tada napustila stan u kome živi sa suprugom i troje djece. U stan se ipak vratila poslije nekoliko dana, nakon što joj se Nebojša ispričao i zamolio da ostane, no tad su stvari, ako je suditi prijai, postale još gore.  Dragana je u kolovozu  2021. godine ponovo napustila stan, međutim, užas se ni tada nije zaustavio.

Inače, kao dokaze da je Nebojša Grnčarski izvršio kazneno djelo nasilja u obitelji, Fraganina odvjetnica Katarina Vulović, je dostavila i SMS poruke koje je Grnčarski slao supruzi a u kojima joj je govorio: “je*aću majku kad te vidim i dobićeš debele batine”, “ku*vo crnogorska”, “nesrećnice i klimakterični luzeru”, “budaletino i alkoholičarko, infantilni zecu i posrnula moralna ruino”.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.