SRPSKA OBITELJ UBIJENA I ZAPALJENA! Jezivi posljednji trenuci: Moguće da je ubojica s njima bio u autu!

Danas je srpska policija pronašla tijela tročlane obitelji Đokić u Srbiji za kojom se tragalo još od prošle nedjelje, odnosno 26. rujna. Pronađeni su nedugo nakon što je pronađen i zapaljeni automobil u selu Tešica u blizini Aleksinaca. Njihova tijela su pronađena spaljena, a srpski mediji javljaju kako je moguće riječ o otmici.

Nestanak obitelji je prijavila jedna rođakinja u utorak, kad je primijetila da već dva dana nisu otvorili svoju mjenjačnicu.

U potrazi za nestalom obitelji su sudjelovale sve raspoložive policijske snage, uključujući i helikoptersku jedinicu MUP-a Srbije.

Tijela zapaljena

Pronađena tijela su bila prekrivena granjem i lišćem. Kako doznaje Blic, tijela su bila zapaljena.

Obitelj Đokić je kobne večeri bila u selu Moravac kod Goranove majke, a potom su krenuli prema svom stanu u Aleksincu. To je bilo u noći s nedjelje na ponedjeljak oko 00:20.

Blic piše da kući nisu išli uobičajenim putem jer su skrenuli na prvom križanju i zaputili se drugim putem. Posljednje ih je uočila kamera u selu Tešice – koje je nekih osam kilometara od Moravca – i to dva sata kasnije, piše Dnevno.hr.

Obitelj je možda bila oteta

Srpski mediji javljaju kako je obitelj možda bila oteta, još u selu Moravac nedugo nakon što su iz kuće Goranove majke krenuli ka svojoj kući. Na to ukazuje činjenica da su na raskrižju na glavnom putu umjesto ka Žitkovcu skrenuli u suprotnom smjeru ka Tešici.

Moguće je da je već tada netko s njima bio u autu. No o tome zasad nema konkretnijih dokaza.

Goran Đokić imao je mjenjačnici u centru Aleksinca. Kako piše Blic, uvijek je u sebe imao veću sumu novca.

Motiv je pljačka?

Ubojica je tijela odvukao dvadesetak metara od mjesta gdje su zapaljeni da bi tijela ubacio u jamu. Onda je tijela pokrio drvljem i pobjegao s mjesta zločina njihovim autom.

Smatra se da je ubojica dobro poznavao teren i lokalne puteve. Sumnja se da je ubojica znao i da Goran kod sebe ima veću količinu novaca, vjerojatno između 20. 000 i 50.000 eura.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.