VIDEO Martina dala zlatni gumb 18-godišnjakinji iz Drniša tužne životne priče

MARTINA TOMČIĆ dala je svoj zlatni gumb djevojci iz Drniša čija je tužna životna priča dirnula gledatelje.

Anatacha Filimone izvela je pjesmu iz filma Zvijezda je rođena, I’ll Never Love Again, a nakon njenog izrazito emotivnog nastupa čitav studio je utihnuo. Nakon toga i žiri i publika su ustali i zapljeskali 18-godišnjakinji.

Martina nije mogla sakriti da ju je dirnuo Anatachin nastup te je drhtavog glasa zamolila da drugi počnu s komentiranjem dok se ona ne smiri. 

“Tako lijepo vodiš taj svoj vokal, fenomenalno”, rekla joj je Maja Šuput pa je upitala što kaže njena obitelj. “Obitelj mi nije baš najveća podrška, nisu za to. Trebala sam ići i prošle godine i prije dvije godine i nije mi mama nikad dala da dođem”, priznala je Anatacha. 

“Meni je teško govoriti, ja još ne znam što si ti napravila meni”, rekla je Martina suznih očiju. “Imaš talent koji nije nužno vezan za pjevanje, a to je da svojim glasom prenosiš nekakvu vrstu boli do razine da se ja ne mogu sabrati i nešto suvislo reći”, priznala je.

“Postoje glasovi i ljudi koji liječe, tvoj glas liječi ljudske duše. Nisam čula što su kolege rekle… Ako si ikad posumnjala u sebe, molim te, nastavi se baviti ovim”, rekla joj je Martina. Anatacha se rasplakala nakon Martininog komentara.

Martina joj je na kraju dala zlatni gumb, na oduševljenje publike, i na pozornici zagrlila Anatachu, koja nije mogla suspregnuti suze.

Emotivna životna priča

Anatacha je u predstavljanju otkrila da je doživjela vršnjačko zlostavljanje tijekom školovanja zbog boje svoje kože. “Ja sam umorna što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene”, rekla je.

Priznala je i da nema dobar odnos s roditeljima.

“Najteži period u mom životu je bio kad sam s 15 godina saznala da bih trebala ići u dom za nezbrinutu djecu sa svojom sestrom zato što nismo imali osnovne uvjete za život i moje financijsko stanje nije bilo dobro. Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima, bude mi žao, ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih na to odgovorila”, otkrila je Anatacha.

“Moja poruka drugim roditeljima je – čuvajte svoju djecu, čuvajte ih, nemojte ih tući jer vam se dijete neće povjeriti u svakom trenutku”, poručila je.

Danas pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara i živi u učeničkom domu sa sestrom, koja je tri godine mlađa od nje, piše INDEX.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.