VATRENI JURIŠAJU BEZ TROJICE STANDARDNIH!? Neočekivani problemi za Dalića nekoliko dana uoči velikih utakmica!

Kakva je situacija u hrvatskoj zadnjoj liniji više ćemo saznati od 10:30 sati danas kad je sazvana press konferencija, a na kojoj će Zlatko Dalić najaviti skorašnje izazove protiv Cipra, odnosno Slovačke.

Posljednjih dana dosta se pisalo o situaciji s tri igrača, a riječ je o Vatrenima koji su standardni zadnjih tjedana, mjeseci, a neki od njih i godina. Dejan Lovren, Josip Juranović, Domagoj Vida itekako su upitni za navedene akcije, a ovo su samo neki od razloga.

Naime, Lovren nije odigrao ništa, doslovno niti minute, nakon posljednje reprezentativne akcije. Prvo viroza, pa sumnja na koronu, a nakon svega – grije klupu u Zenitu.

Vida, Juranović i Lovren

Dobra vijest je da se Domagoj Vida napokon vratio u momčad Bešiktaša, no problem je što je uoči te utakmice trenirao tek dva dana. Pojavit će se sigurno, nije nemoguće da uskoči u drugom susretu, u njegovu Osijeku.

Jedan od onih koji je ozlijeđen je i Josip Juranović. Navodno lakše istegnuće zadnje lože. Već tjedan dana nije igrao. Itekako upitan.

U svakom slučaju, upitnici ostaju, a kako će sve to izbornik iskombinirati, saznat ćemo možda već danas na press konferenciji. Ako ništa, zadnja potvrda tko je unutra, a tko nije, bit će nekoliko minuta uoči samih utakmica, piše Dnevno.hr.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.