MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR “HRVATSKI VITEZOVI 2021” DUGOPOLJE

Na poziv MNK Hrvatskog Dragovoljca iz Dugopolja, naša juniorska momčad proteklog je vikenda nastupila na Memorijalnom malonogometnom turniru “Hrvatski vitezovi”.Ovo je bio ujedno i prvi turnir za našu akademiju koja je krenula s radom prije nepunih mjesec dana, te su već na debitantskom nastupu ostvarili izvrstan rezultat.

Na otvaranju turnira naša ekipa igrala je protiv domaćina MNK Hrvatski Dragovoljac te nakon preokreta slavila rezultatom 4:2. Druga utakmica donijela nam je meč protiv ekipe MNK Fortuna Povlja koja je završila neriješeno 2:2.

Nakon završenog prvog mjesta u skupini, kao prvoplasirana momčad igrali smo finalni susret protiv iskusne ekipe HMNK Vrgorac, koja je dominantno završila na prvom mjestu u svojoj skupini.

Sjajna predstava obje ekipe u finalu. U prvom poluvremenu bolja igra naše ekipe donosi prednost od 2:1. U drugom poluvremenu napadacka igra s obje strane, bilo je 3:3, te su iskusni Vrgorčani pred kraj susreta uspjeli zabiti dva gola te pobijediti rezultatom 5:3.Čestitke našim igračima na sjajnoj izvedbi te osvojenom drugom mjestu.

Čestitke i domaćinu na dobroj organizaciji i pozivu te svim ekipama koje su nastupile na memorijalu.


Akademija MNK Hercegovina nastavlja sa upisom novih polaznika od 6 do 18 godina.Prijave možete izvršiti na kontakt brojeve:063909779 i 063889593.

Borak.info