‘NAJBOLJI ROĐENDAN IKAD!’ Antonija Blaće je uzvanicima pripremila posebno iznenađenje! Kako biste se vi snašli?

U vrijeme domišljatih, raskošnih i kasnonoćnih rođendanskih tuluma, kako biti originalan, drukčiji – a pritom i zabaviti uzvanike? U toj zahtjevnoj jednadžbi voditeljica Antonija Blaće pronašla je idealno rješenje – uzvanike je za proslavu svog 42. rođendana odvela na vino i slikanje.

“Sinoć sam proslavila rođendan najbolje ikad! Mislila sam i mislila kako proslaviti, a da bude malo drugačije! I domislila! Vodila sam ekipu na slikanje i vino!”, napisala je slavljenica uz nekoliko fotografija ludog rođendanskog provoda.

“Svi smo još pod dojmom, bilo je savršeno. Pijuckaš vino i slikaš na platnu uz stručno vodstvo! Sretan svima moj rođendan. Stvarno se nadam da sam i vama možda dala ideju, bilo je posebno i prezabavno!”, zaključila je Antonija.

U slikanju i pijuckanju pridružila su joj se brojna poznata imena – Marijana Batinić, Nevena Rendeli Vejzović, Marin Ivanović Stoka, Andrea Andrassy

“Nama slikarima Instagram sinoć nije nedostajao, imali smo pametnijeg posla… Nisam još nikad bila na rođendanskom tulumu uz slikanje i vino – do jučer”, priznala je Marijana Batinić na svom Instagram profilu, piše Dnevno.hr.

Uzvanici su, sudeći po fotografijama, imali zadatak nacrtati tamnoputu ljepoticu s upečatljivom frizurom. Rezultati su bili svakojaki, a na svoj rad posebno je ponosan bio Antonijin suprug Hrvoje Brlečić.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.