Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi

Pjevačica Danijela Martinović na Instagramu se oglasila prvi put otkako se u domaćim medijima pojavila vijest da njezin bivši dečko Petar Grašo ponovno ljubi, i to Hanu Huljić, kćer Tončija Huljića. 

“Zaboravi sigurnost. Živi gdje se bojiš živjeti. Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja”, napisala je Danijela uz snimke i fotografije sa ziplinea na koji je otišla s prijateljicom.

“Zaboravi sigurnost. Živi gdje se bojiš živjeti. Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja”, napisala je Danijela uz snimke i fotografije sa ziplinea na koji je otišla s prijateljicom, piše Dnevnik.hr.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, 31-godišnja glazbenica i 45-godišnji pjevač već žive zajedno u njegovu zagrebačkom stanu, svega nekoliko metara udaljenom od stana Petrove bivše partnerice Danijele Martinović. Izvor blizak paru potvrdio je tu vijest i dodao kako su zajedno nekoliko mjeseci te da Hana ima u planu živjeti na dvije adrese, zagrebačkoj i onoj splitskoj.

Ni Petar, kao ni Hana, nisu bili rječiti oko svoje veze, a nisu komentirali ništa što se o njima piše. Njihovu ljubav, s druge strane, komentirao je Tonči Huljić, koji je za Večernji list rekao kako su on i Petar veliki prijatelji. “Ako su oni sretni, a koliko vidim, jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni”, zaključio je Tonči.

Borak.info