Neda Ukraden iskreno: Ostavila sam ga pred vjenčanje!

Pjevačica Neda Ukraden (71) samo je jednom bila u braku, i to s redateljem Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine, a s kojim je dobila i kćer Jelenu.

No, iako je u bračnu luku uplovila samo jednom, pjevačica je više puta otkrila da prilika nije nedostajalo te da je imala dosta prosidbi, međutim nije im rekla ‘da’. Sada je otkrila da je jednom bila vrlo blizu novog braka. Zapravo, već je sve bilo dogovoreno, no pjevačica je jednostavno promijenila mišljenje.

“Ostavila sam čovjeka pred samo vjenčanje! Taj muškarac bio je iz naših krajeva, ali je živio u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne želim s njim pred oltar. Jednostavno, promijenila sam plan”, rekla je pjevačica za Informer.

A kasnije kada je prekinula s njim, shvatila da je da joj je to bila najbolja moguća odluka.

“Bili smo zajedno jedno godinu dana i baš smo se voljeli. Sve je djelovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao cijeli hotel Hilton u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro otvoriti oči kad se odluči udati. Ja sam prije toga bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno”, otkrila je. 

Već je nekoliko puta rekla kako se nakon prvog braka ne namjerava više udavati, piše Večernji list.

“Sa svojim pokojnim suprugom provela sam najljepše godine. Dobili smo kćer Jelenu i ona je možda glavni razlog zašto nisam htjela ponovno pred oltar, iako su me mnogi prosili. Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da sam s nekim od koga mi je muka i tko mi stvara kiselinu u želucu”, kazala je. 

Borak.info