BORA ČORBA O SEVERINI: ‘Prethodna dva muža su joj bili Srbi, postavlja se pitanje, kako će se ta jadna žena ponovno udati?!’

Bora Čorba, deklarirani četnik i frontman Riblje čorbe, prokomentirao je za srpske medije Severininu posljednju izjavu u kojoj je, objašnjavajući razloge zbog kojih odustaje od vlastite emisije na novoj televiziji Una, spomenula genocid.

“To je veliki problem za Severinu. S obzirom na to da su joj prethodna dva muža bili Srbi, postavlja se pitanje, kako će se ta jadna žena ponovno udati?!”, rekao je Čorba za srpski Kurir.

Podsjetimo, navodeći razloge zbog kojih ipak neće biti jedna od perjanica nove regionalne televizije, Severina je spomenula Milorada Dodika.

“Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo počeli okupljanje ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, rekla je Severina za Večernji.

Kasnije je dodala i da Una nije poštovala dogovor da u ajvnost ne izlaze s njezinim imenom, piše Dnevno.hr.

Borak.info