Kod Čakovca se vozio pa vidio bivšu ženu u drugom autu. Zaletio se u nju

Muškarac (36) uhićen je jučer nakon što se automobilom namjerno zaletio u vozilo u kojem je kao suvozačica bila njegova bivša supruga (31). Ona i vozačica su ozlijeđene.

Sve se odvijalo oko 10.45 sati u Ulici Tome Masaryka u Čakovcu. 36-godišnjak s područja Pribislavca uočio je bivšu suprugu u drugom automobilu, piše INDEX.

Potom je krenuo za njom te zaustavio svoj auto pred autom u kojem je bila ona. Obratio se bivšoj supruzi unatoč tome što mu je izrečena mjera zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta ili održavanja veze te uznemiravanja ili ophođenja.

Žene su krenule dalje, a on je brzo stigao za njima te se u Masarykovoj automobilom zaletio u stražnji dio njihova vozila. Bivša supruga i vozačica (29) lakše su ozlijeđene, a materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Vozač je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, objavila je policija.

Tereti ga se za kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom te neizvršavanje sudske odluke o zabrani približavanja bivšoj supruzi.

Borak.info