(VIDEO) Zašto je Lana Jurčević postala Lana K*rčević? Morate vidjeti pjevačicu u ovom urnebesnom izdanju!

U drugoj ovosezonskoj emisiji 5.com s Danielom gošće su bile popularna glumica i producentica Sanja Vejnović te naša  poznata pjevačica Lana Jurčević. Sanja je govorila o svojoj prvoj knjizi recepata  „Iz moje kuhinje, s ljubavlju“, a otkrila je i na snimanju koje serije su joj baklave bile pogonsko gorivo. Također, govorila je o akcijskim scenama na konju, o akcijama na licu  te  Georgeu Clooneyu.

Lana Jurčević je otkrila što ona radi u kuhinji, o svojem alter egu Lana K, o inozemnoj La Lani, kao i o važnosti fena u njezinom životu. Otpjevala je svoje dvije pjesme, „Odlaziš“ a druga je „Kim Kardashian“.

Podsjetila je Danijela i kako je Lana svojevremeno osvanula u neobičnom izdanju. Naime, bila je pozvana na karnevalski koncert, no malo je krivo shvatila kako se treba odjenuti.  Na pozornici je završila s jednim od svojih alter ega, kako se našalila, Lanom Kurčević, a kako je izgledala odjevena u ogroman napuhanac u obliku falusa, pogledajte u nastavku. “Bila sam i Vuco, svašta sam mijenjala fizički”, otkrila je pjevačica dok je objašnjavala ovu neobičnu situaciju, piše Dnevno.hr.

Lana je otkrila i da je jako zimogrozna te da se zbog toga grije s fenom, a to čini zajedno sa svojom malenom šnaucericom.

Lana je progovorila i o pokretu ‘Prava ja’ i celulitu kojeg je otkrila putem društvenih mrežam. “Nije bila akcija ni kampanja krenulo je spontano. Ja sam odlučila objaviti fotku na kojoj se vidi moj celulit. Nakon toga je nastao takav val međusobne podrške, tisuće i tisuće poruka žena sam dobivala. Ja sam sretna ako sam odvrnula neki kamenčić”, otkrila je.

Borak.info