Bivša supruga Zvonimira Bobana prvi put progovorila o njihovu razvodu: ‘Sada krećem od sebe same‘

Iako o razvodu nikada nije govorila javno, Leonarda Lončar, bivša supruga nogometaša Zvonimira Bobana, sada je po prvi put otvorila dušu. Nakon 28 godina braka, bivša dizajnerica i njezin bivši suprug od svibnja ove godine odlučili su živjeti odvojeno.

Nakon sporazumnog razvoda, Leonarda se iz Švicarske vratila u Zagreb.

“Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem sa psom van i odem po kavu i po kroasane”, rekla je za RTL i dodala: “Kad mi kći, koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno”, rekla je Leonarda Lončar.

Komentirala je i kako je preživjela teško razdoblje razvoda. “Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći.”

S njihovo petero djece ove je godine posjetila i Međugorje, a društvo im je pravila pjevačica Nina Badrić.

“Ja sam prvi put, kad sam željela svoje prvo dijete, a nikako nisam uspjela ostati u drugom stanju, prvi put sam se obavezala Gospi, rekla sam da ako ću ikad u životu imati žensko dijete da ću joj dati njezino ime i posvojila sam moje prvo dijete Mariju, i Marija je dobila ime po Gospi. Poslije mi je Bog dao i moju ostalu djecu i na kraju sam uspjela i začeti i dobiti Ružu, ali Međugorje mi je uvijek u srcu”, iskrena je Leonarda Lončar.

I dok njezin bivši suprug ponovno ljubi, i to 20 godina mlađu stomatologinju Marijanu Gikić, Leonarda se okrenula poslovnim pothvatima.

“Moram nešto početi raditi, ne mogu stajati ovako s rukom u ruci. Evo, srećem drage ljude koje sam prije puno godina ostavila iza sebe, nenamjerno, ne s lošom namjerom, samo smo se razišli… Evo sad ih srećem pa možda nešto i počnem i raditi i voljela bih uključiti i moju djecu u to”, zaključila je Leonarda, piše RTL.

Borak.info