TV-VODITELJICA SINA HDZ-ovca NAZVALA ‘ĐOKOM KRETENOM’, ON NJU ‘KURVOM IZ DUBAIJA’: Sad je tuži zbog prijetnji, počelo je vatreno suđenje!

Na zagrebačkom općinskom sudu započelo je suđenje bivšoj televizijskoj voditeljici Karmen Barić i njezinoj prijateljici Lani Babić zbog prijetnji Tomislavu Đakiću, sinu HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića.

Prema optužnici, djevojke se terete da su 30. ožujka prošle godine s još jednim muškarcem došle do Đakićevog stana te da su mu prijetile. Navodno su mu pozvonile, a kad je Đakić mlađi odškrinuo vrata, muškarac koji se nalazio s druge strane pokušao ga je odgurati kako bi ušli u stan.

No, u tome nisu uspjeli pa su mu djevojke iz hodnika prijetile da će ga ubiti te da mu “ni policija neće pomoći”. Zbog toga je za optužene djevojke tužiteljstvo zatražilo devet mjeseci zatvora s rokom od dvije godine kušnje. Kako mu se muškarac ispričao za navedeno djelo, Đakić mlađi njega nije tužio. Djevojke su na sudu odbacile krivnju.

Ona njemu rekla da je Đoko kreten, on njoj da je kurva iz Dubaija

U cijeloj priči je zanimljivo što se Đakić, tada u društvu svoje djevojke, s Barić i Babić posvadio i osam dana prije na benzinskoj postaji. Tada su protiv svih podignute prekršajne prijave, no odbačene su zbog proceduralnih razloga.

Prema zapisniku s tadašnjeg slučaja Barić je tada na benzinskoj povikala “Evo Đoke kretena”, na što je on odbrusio “ne obraćajte mi se kurve iz Dubaija”, nakon čega je uslijedilo naguravanje između djevojaka a sve je smirio djelatnik postaje prije nego što je došla policija.

Inače, Barić je postala poznata nakon što se pojavila kao voditeljica emisije “Automotiv” Nove TV, a u medije je dospjela i zbog veze s bogatim poduzetnikom kojeg je upoznala u Parizu. Zbog njega je ostavila karijeru, no i ta veza je pukla zbog nepremostivih razlika.

“Kako ja nisam rođena bogata, meni su batleri i vozači bili prenaporni. On je puno toga i promijenio zbog mene, ali kako je moj bivši bio već izgrađena ličnost, bilo mu je lakše mijenjati mene nego sebe. No, ja se nisam dala”, ispričala je svojedobno za InMagazin.

Borak.info