OKRŠAJ! PUPOVAC DIGAO TLAK HASANBEGOVIĆU! NASTALA GALAMA: Demonstratitvno napustio sjednicu!

Žestoko je zaiskrilo između Zlatka Hasanbegovića i Milorada Pupovca na današnjoj sjednici saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina na kojoj se raspravljalo o policijskom postupanju prema migrantima na granici.

Sve je počelo kada je Pupovac, predsjednik tog odbora, oduzeo riječ potpredsjedniku Hasanbegoviću koji je govorio o “protuzakonitim migrantima” i o tome da su Hrvatska i BiH jedinstven prostor.

Na ovo potonje se posebno uzrujao Pupovac i rekao Hasanbegoviću da će na takve izjave dobiti odgovor od njega, a Hasanbegoviću je prigovorio i da je govorio više od deset minuta.

Prekidali se ‘non stop’

Hasanbegović je nastavio govoriti, poručivši Pupovcu da nema pravo biti cenzor i da su Hrvatska i BiH jedan geopolitički prostor i da zato nitko i ne razmišlja o stavljanju žice između dvije države.

I jedan i drugi su govorili povišenim tonovima, a sve je eskaliralo kada je Pupovac drugi put prekinuo Hasanbegovića, koji je naposljetku demonstrativno napustio sjednicu.

Ljuti Hasanbegović napustio prostoriju

“Doktore Hasanbegoviću, oduzeo sam vam riječ i ostali ste bez prava da govorite i molim da se toga držite. U protivnom ću pozvati…”, rekao je Pupovac.

“Do kraja mislite?” pitao ga je Hasanbegović.

“Do kraja”, odgovara mu Pupovac.

Na to je Hasanbegović demonstrativno ustao i otišao, piše Dnevno.hr.

Borak.info