Otac je pokušao naučiti dvije blizanke kako moliti, no ono što su učinile je nasmijalo cijeli internet

Nicole i Natalie iznenadile su svoga oca kada ih je pitao da se pomole riječima koje su već sigurno prije čule. Ovaj je otac imao jednostavnu molbu kada je uzelo nekoliko minuta iz dana za molitvu, a odnosi se na molitvu Gospodnju – Očen naš, koja se nalazi u Bibliji u 6. poglavlju Matejevog evanđelja.

Jasno je da su djevojčice upoznate s tom molitvom jer odmah odgovaraju na očevu molbu. Njihova je sposobnost molitve tako posebna jer mole bez gledanja u knjigu te daju molitvi i osoban dodir umećući nove riječi.

Očekivanja ovoga oca, usmjerena na pokušaj da njegove djevojčice nauče moliti bez čitanja, ostvarila su se. Ne samo da su uspjele zapamtiti riječi, nego su dodale osoban dodir što je zaista preslatko.

Iako jedna od djevojčica započinje govoriti vrlo brzo, druga, strpljivija, dodaje riječi koje njezina sestra zaboravlja. Otac ih uživa slušati. Ima tako puno strpljenja da, čak i kada su djevojčice smetene dolaskom majke s posla, ih nježno podsjeća da nastave moliti do kraja. Kako je divan ovaj otac što im razvija pamćenje i ljubav prema molitvi.

Očito je da otac osjeća neopisivu radost što su zapamtile te svete riječi, te iako ga jako veseli kada ih recitiraju, ove malene djevojčice jednako su sretne. Uzbuđene što mogu podijeliti što su naučile, one hrabro recitiraju najbolje što mogu. Kada je riječ o molitvi, one demonstriraju činjenicu da nitko nije previše mlad. Iako ih otac ponekad podsjeća, one gotovo sve izgovaraju same, piše međugorje-info.

Pogledajte kako njihova ljubav prema molitvi oživljava u ovom videu.

Borak.info