Prvi put u povijesti Široki Brijeg domaćin Premijer futsal lige BiH: U subotu od 18 sati MNK Hercegovina dočekuje MNK Slogu iz Uskoplja

U subotu od 18 sati u okviru Premijer futsal lige BiH MNK Hercegovina dočekuje MNK Slogu iz Uskoplja u dvorani Pecara.

Cijena ulaznice je 5 KM, dok je za djecu i žene ulaz besplatan.

Prvi put Široki Brijeg i naša Pecara će biti domaćin Premijer lige u futsalu koja se igra na nivou cijele države, stoga vas trebamo u što većem broju da zajedno nosimo klub do prve pobjede, poručili su iz kluba.

U pripremi sezone u MNK Hercegovina se radilo ozbiljno i spremalo za najteže izazove u Premijer futsal ligi BiH.

Pripremni susreti protiv najboljih momčadi iz Hrvatske i BiH pokazali su da ove sezone MNK Hercegovina ima ozbiljnu momčad za nastupe u Premijer futsal lige BiH.

U MNK Hercegovini su pokrenuli i malonogometnu akademiju, a već u debitantskom nastupu ostvarili izvrstan rezultat na Memorijalnom malonogometnom turniru “Hrvatski vitezovi” u Dugopolju.

-Dobio sam priliku kakvu rijetko tko dobije na ovim prostorima. Velik broj kadeta i juniora preko 30 u svakoj kategoriji što mi zadaje slatke brige.
Oni su željni znanja i dobre igre, a ja sam ih spreman naučiti, kazao je Ivan Kovač jedan od trenera u MNK Hercegovina za portal Borak.info.

Članovi uprave MNK Hercegovine predsjednik Ivan Zeljko, šef stručnog stožera Marin Ćorluka, sportski direktor kluba Stanko Ivanković i izvršni direktor Jozo Ivanković rade veliki posao za klub, ali za sve ljubitelje futsala u Širokom Brijegu i šire.

Od važnijih igrača iz prošle sezone MNK Hercegovinu je napustio samo Blago Gašpar, dok su pojačanja za novu sezonu Premijer futsal lige BiH poput Zvone Ćavara, Anđela Čolaka, Darke Ivankovića, Ante Grbešića i Adrijana Dujmovića garancija za navijače da će ove sezone gledati ozbiljnu momčad sastavljenu uglavnom od igrača iz Širokog Brijega i okolice.

Isto tako od mladog Davida Barbarića najboljeg igrača MNL MZ Grada Širokog Brijega i Lige Hercegovine očekuje se novi napredak te Hrvoja Ćavara najboljeg mladog igrača MNL MZ Grada Širokog Brijega.

-Mišljenja sam kako je liga ove godine izjednačena. Osim Mostar SG niti jedan drugi klub ne može reci da odskače nešto od ostalih. Na nama je da radimo što je moguće bolje, a rezultati uz rad će doći, kazao je Zvone Ćavar veliko pojačanje MNK Hercegovine za portal Borak.info.

-Radujem se početku Premijer futsal lige u BiH te očekujem da će ljubitelji futsala u Širokom Brijegu uživati. Mi smo naporno radili i pripremili za najveća iskušenja te angažirali najbolje moguće igrače iz Hercegovine u skladu s našim mogućnostima. Očekujemo veliku podršku naših navijača, a mi ćemo im se odužiti s dobrim igrama, kazao je Stanko Ivanković za portal Borak.info.

Borak.info