Poslušajte novi hit Sinova Hercegovine: Hercegovci sa kamena mi smo!

Danas ispred crkve u Gornjem Gracu u Širokom Brijegu, glazbeni sastav Sinovi Hercegovine prezentirali su svoj treći album.

Prezentiran je dugo očekivani novi hit s Ivanom Pavković iz Rakitna “Hercegovci sa kamena mi smo” koji možete poslušati na našoj službenoj Facebook stranici OVDJE.

Kako je već i najavljeno svečanost su upotpunili brojni glazbenici s naših područja poput Joze Vučića, Zdravka Čurića, Dream Team Baba i HKUD Vrila.

Nastup uz veliki hit “Ja i moj kolega” otpjevao je Jozo Vučić, a njegov nastup možete pogledati OVDJE.

Hrvatsko kolo je tradicija u Hercegovini, a u našem videu pogledajte kako je to izgledalo u Gornjem Gradcu OVDJE.

Hrvatsko kulturno društvo “Vrila” vuče korijene iz 1950-ih godina. Svoj rad prekida početkom Domovinskog rata, da bi u ljeto 1997. nastavilo s radom kao amatersko društvo. Obuhvaća župu Mostarski Gradac koja se sastoji od šest sela, koja pripadaju općini Široki Brijeg: Dobrič Provo Gostuša Gornji Gradac Donji Gradac .

Nastup HKUD Vrila možete pogledati OVDJE.

Veliki prijatelj Sinova Hercegovine je Zdravko Ćurić, a njegov nastup možete pogledati OVDJE

Drim Tim Babe Ljubuški su oduševile sa svojim nastupom, a isti možete pogledati OVDJE.

Ljilja Petković posljednih pet godina nastupa u Duetu Petković sa svojim suprugom Antom. Supružnici cijeli život žive uz pjesmu i glazbu. Duet Petković afirmirao se nastupajući u različitim prigodama zabavnog karaktera. Moglo bi se reći da je pjevački staž Ante nešto duži, jer je dugo vremena nastupao i u svom bendu, a njihov nastup možete pogledati OVDJE.

Borak.info