SLAVNI NAPADAČ ČEKA DIJETE SA NEĆAKINJOM SVOJE SUPRUGE: ‘LAŽ I IZDAJA SU POPUT NOŽEVA…‘

Brazilski napadač Hulk je u mlađim danima slovio za jednog od najvećih brazilskih talenata, ali karijeru je na kraju proveo uglavnom u JapanuRusiji Kini gdje je zaradio pravo bogatstvo. Sjajni 35-godišnji napadač je trenutno u brazilskom Atletico Mineiru, ali nogomet nije ono zbog čega je u fokusu medija u zadnje vrijeme.

Hulk će uskoro po četvrti puta postati otac, a ono što je privuklo pažnju javnosti i medija jest činjenica da će to dijete dobiti s nećakinjom svoje bivše supruge. Brazilac je prošle godine napustio suprugu Iran Angelo i počeo vezu s njenom nećakinjom Camilom s kojom će sada dobiti i dijete.

Da joj to nije najbolje sjelo, Iran je pokazala na društvenim mrežama gdje je svojem bivšem suprugu i nećakinji poslala jasnu poruku.

“Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, tjeraju nas da krvarimo i umiremo iznutra. No, za one koji vjeruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočarenjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovno rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju”, poručila je Iran koja s Hulkom ima troje djece iz dugogodišnjeg braka.

Borak.info