Miroslav Škoro: Čovjek koji je doveo Hrvatsku na rub bankrota spominje mene

U svom današnjem obraćanju, gospodin Plenković je opet imao potrebu spomenuti mene:

“Ta jedna nesuspregnuta mržnja koju oni siju prema HDZ-u, a ima ih više… Ili s krajnje desnice, koja je šuplja priča, a to se pokazalo sa Škorom”.

“Moja priča je šuplja, reče dakle danas gospodin Plenković. Reče to čovjek koji vodi državu više od pet godina u jednoj neprincipijelnoj koaliciji koja ima samo jedan cilj, biti na vlasti. Čovjek koji je na čelu pravomoćno osuđene stranke, koji je promijenio više ministara nego hokejaška momčad igrača, a većina mu je suradnika ili uhićena ili pod istragom”, ističe Škoro na svom Facebook profilu.

“Čovjek koji je doveo Hrvatsku na rub bankrota, a zemljom mu upravlja nesposobni stožer. Čovjek koji dokazano loše kadrovira i dalje bahato misli da sve zna najbolje i spreman je upropastiti državu zbog sinekure koja ga čeka u Europi te dodao:

“Ja sam barem, nakon tri izborna ciklusa, napisao pjesmu i mogu s pouzdanom sigurnošću reći da će Tomašević upropastiti Zagreb, a Plenković Hrvatsku. Za razliku od mnogih, i jednom i drugom sam unaprijed rekao da su nesposobni. Plenkoviću, prema rezultatima popisa fali ti 700.000 hrvatskih građana , pusti mene i prihvati se posla jer brojke ti ne idu u prilog”, zaključio je Miroslav Škoro.

Borak.info