Danijela Dvornik o najtežim trenucima: ‘Često puta se uhvatim s mislima ‘Asti, šta bi Dino sada gušta!’

Danijela Dvornik o najtežim trenucima: 'Često puta se uhvatim s mislima 'Asti, šta bi Dino sada gušta!'Miranda Cikotic/PIXSELL

“Možda nam je Ella uvalila djecu da ih čuvamo, a mi iskoristili situaciju i opalili “selfie” prije nego nas skroz djeca ne iznerede”, napisala je Danijela Dvornik na svom Instagramu

Influencerica i nekadašnja supruga hrvatskog kralja funka Dina Dvornika, 54-godišnja Danijela Dvornik na svom je službenom Instagram profilu podijelila srcedrapajuću objavu na koju je nemoguće ostati ravnodušan. prisjetila se svog nekadašnjeg života kada je njezin Dino bio svakodnevno uz nju kao i života poslije Dina kada gleda unuke i pita se zašto nisu imali prilike upoznati djeda kao ni on njih.

“Šta bi bilo,kad bi bilo. Tako bi se mogla nazvati ova fotka. Koliko god to nekima bilo morbidno, meni je fora. Makar ga i ovako oživjeli na crtežu. Ne možeš, a da se ne zapitaš što bi bilo u tom trenutku ili što mu je prethodilo, možda nam je Ella uvalila djecu da ih čuvamo, a mi iskoristili situaciju i opalili “selfie” prije nego nas skroz djeca ne iznerede. Često puta se uhvatim sa tim mislima kad me neka situacija inspirira pa mi prođe kroz misli ‘asti, a šta bi Dino sada gušta!’. Baš mi bude žao što unučice nije doživio, a i one njega. Svejedno, on je toliko bio poseban i potrudio se da ne bude zaboravljen, u našim mislima i srcima”, napisala je Danijela Dvornik u podužoj emotivnoj objavi posvećenoj preminulom suprugu.

“Predivna slika”, “Divno i tužno”, “Wow… Kako bi Dino uživao, a tek one koliko bi im dida bio zabavan. Sigurna sam da gušta gledajući ih odnekud, a i čuva”, “Predivno i meni je žao šta ih nije doživio. Bio bi predobar dida, one bi uživale s njim”, “On nikada neće biti zaboravljen. Mislim da nema čovjeka koji ga nije volio. Kao i Borisa. Imam 52. godine i ni jedna fešta ne prođe a da se ne sluša Dino!”, samo su neki u nizu tužnih komentara koji istovremeno bude divne uspomene na tako velikog glazbenika, glumca, oca, supruga i čovjeka.

Podsjećamo kako je Dino Dvornik preminuo 7. rujna 2008. godine u Zagrebu, a prema toksikološkom nalazu umro je kombinirajući tog kobnog dana tablete za smirenje, tablete protiv bolova i antidepresive. Isto tako treba istaknuti kako broj tableta nije bio uzrok smrti.

Dino Dvornik, originalan kao i uvijek, kremiran je 10. rujna 2008. godine na zagrebačkom krematoriju, a pokopan je u “veselom” raspoloženju uz taktove njegove glazbe.

Borak.info