(VIDEO)‘Crvena jabuka’sinoć sjajnim koncertom otvarila zabavni program mostarskog Adventa

Zabavni program manifestacije Advent u Mostaru počeo je sinoć nastupom Crvene jabuke 

Sinoćnjim koncertom u Mostaru legendarna Crvena jabuka oduševila je mnogobrojnu publiku.

Raspjevana publika pokazala je kolika je željna prave koncertne atmosfere uz omiljene stare i nove hitove.

Crvene jabuke je predstavila hitove s aktualnog albuma “Tvrđava” te starijim hitovima koji su obilježili njihovu više od 35 godina dugu karijeru

Već u prvom dijelu koncerta, nakon hita “Bježi kišo s prozora” atmosfera je dotakla vrhunac uz sjajno raspoloženog Žeru.

Dvosatni koncert Crvene jabuke završio je bisom, a pjesme “Uzmi me kad hoćeš ti”, “Do neba” i “Grade moj” Žera i Crvena jabuka odsvirali su jednakom energijom kao i na početku koncerta.

 Podsjetimo, kroz petnaestak dana, do 1. siječnja, svaku večer na mostarskoj šetnici bit će organizirane svirke uživo uz nastupe različitih bendova.

U narednim danima planirana je, uz ostalo, Večer Balaševića, Božićni koncert s Hrvatskom glazbom Mostar, nastupi lokalnih bendova kao što su Dobre vibracije, Rock School Teachers, grupe Brig, Gabriel, 45 stepeni, te Večer Olivera Dragojevića.

Kao vrhunac Adventa, u srijedu, 29. prosinca, nastupit će Narodni orkestar s 12 svirača te pjevači Adnan Jakupović, Salem Sihirlić i Dino Memić, a 30. prosinca Walter Acoustic Orchestra, bend koji izvodi starogradsku glazbu i sevdalinke.

Za Novu godinu Mostarce će zabavljati Indira Levak ex Vladić i grupa “Twist”, a prvi dan nove godine rezerviran je za “Dva i pol čovjeka” i Josipa Palametu – kazao je Bunoza na konferenciji za novinare.

Osim večernjeg, planiran je i dnevni, dječiji program u sklopu kojeg će biti upriličene predstave za djecu, plesne revije, nastupi brojnih maskota, druženje s Djeda Mrazom te besplatna škola klizanja koja će biti organizirana za prvačiće u Gradu Mostaru.

Borak.info