(VIDEO)Dodik, Cvijanović i Tegeltija u Mostaru

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija doputovali su u Mostar, gdje su se sastali s predstavnicima srpskog naroda u najvećem hercegovačkom gradu.

Dodik, Cvijanović i Tegeltija će u okviru zajedničke posjete Mostaru u prostorijama Srpske zajednice najprije razgovarati s predstavnicima tog naroda o položaju Srba u Mostaru i aktualnim političkim temama.

Nakon tog sastanka sastat će se s čelnikom Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Draganom Čovićem, koji je i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, piše Klix.

Najviši zvaničnici iz reda srpskog naroda u našoj zemlji s Čovićem će se susresti u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru gdje će biti njegovi gosti na božićnom prijemu.

Tradicionalni božićni prijem koji se održava u povodom nastupajućih božićnih i novogodišnjih praznika uz prigodan program je najavljen za 18 sati, a u ulozi domaćina predsjednik HNS-a, HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović na ovom prijemu će, kako se očekuje okupiti brojne visoke dužnosnike iz svih sfera političkog i javnog života u BiH.

Borak.info