Publika je odlučila: Anatacha je pobjednica Supertalenta i kući odlazi s 200.000 kuna!

Među 12 najboljih koji su se u velikoj završnici žestoko borili za prestižnu titulu osmog Supertalenta, pobjedu, ali i nagradu od 200 tisuća kuna je odnijela Anatacha Filimone.

Po izboru žirija, ali i gledatelja u superfinalnu završnicu ušle su Drnišanka Anatacha Filimone, Australka hrvatskih korijena Siena Uremović i Ukrajinka s engleskom adresom Tetiana Kundyk, koje su svojim nastupima doslovce sve ostavile bez daha. Ipak, na vrhu ima mjesta samo za jednu.

Drnišanka fantastičnog glasa i karizme Anatacha Filimone, koja je toliko raznježila Martinu da joj je na audiciji dodijelila zlatni gumb, te dokazala da u životu ništa nije nedostižno, za finalni nastup odabrala je pjesmu “My Kind of Love” pjevačice Emeli Sandé. Nakon izuzetno snažne i dirljive izvedbe, Anatachu su preplavile emocije, a jednako emotivni bili su i članovi žirija. “Zašto si večeras ovdje? Zbog emocije. Je li emocija nešto što nas pokreće u životu ili je emocija nešto zbog čega posustajemo? Može biti jedno i drugo, pitanje je naše osobne odluke. Ti si u svom životu odlučila da je emocija ta koja tebe pokreće i koja je tvoj motor. Emocija je ono što te dovelo večeras ovdje i hvala ti na svakoj emociji, na svakom tonu, svakoj sugestiji i toj silnoj snazi koju imaš u sebi jer si nama ovaj dan učinila bogatijim i ljepšim”, ne krijući ponos, svom zlatnom gumbu poručila Martina.

Borak.info