VICKA:Neki vjernici i neznanju da sotona zna upotrebiti neke ljude koje vam mogu poslati u vas život – Kako zaustaviti plan sotoni?

Vidjelica Vicka za Radio Maria  je objasnila kako se čuvati zamko sotonini i kako biti čvrst  uvjeri u ovim vremenima kojima se nalazimo. Samo snagom vjerom i molitvom možemo napredovati i pobijediti sve oko nas što je negativno i zlo. Gospodin nam u tome pomoći.

“Ne bismo se trebali brinuti za sutra; ali brinemo o tome da živimo Božju volju danas, jer je “ovaj trenutak” najvažniji u našem zemaljskom postojanju.” rekla je Vicka.

Sotona je neumorni zavodnik

U sljedećem intervjuu Vicka odgovara vlč. Livio tijekom programa na Radio Mariji. Čitatelji će u njoj moći vidjeti autentičnog svjedoka ovog milosnog vremena, a da ne spominjemo njezinu duboku duhovnost i njezino trajno i intimno jedinstvo s Gospodinom i Gospom.

Vicka, mnogi te traže, uključujući i one koji ne vjeruju, ali bi htjeli. Što im kažeš?

“Mi vjernici trebali bismo biti svjesniji koliko je golem dar vjere, te osjećati potrebu da svaki dan posvetimo vrijeme molitvi i budemo dobar primjer drugima. Izgovori koje nude nevjernici koji misle da bi Bog trebao izravno intervenirati nisu valjani. Za dobivanje Božje milosti potrebno je osobno zalaganje svake osobe, a Bog koji je Otac pun milosrđa neće nam propustiti odgovoriti. Bog je beskrajna ljubav. Moramo učiniti sve što možemo da dobijemo njegovu intervenciju. Dakle, osim molitve, trebamo se potruditi upoznati otkrivenu Istinu i držati se podalje od zla. Nažalost, Sotona je neumorni zavodnik: on skriva zlo ispod lijepog izgleda; iskušava ljude (danas osobito mlade i slabe obitelji), tjera ih da preferiraju prolazne radosti, koje neumoljivo vode u tragičnu nesreću, tjera ih da se odreknu goleme radosti koju Bog odmah daje onima koji se odupiru iskušenju i žive svoj kršćanski. živi uredno i pošteno”, rekla je ona.

Kako možemo živjeti ovo vrijeme milosti?

“Gospa je nekoliko puta rekla da je ovo doba jubilarne godine trenutak velike milosti i da bi nam htjela dati još puno poruka, ali ne može jer nismo slušali one koje je ona dala nas do sada. Izgubili smo taj početni žar. Zato ona inzistira da molimo, kako bi se drugi, velikodušniji, dopisivali. Nada se da ćemo je odlučiti poslušati. Gospa je vrlo strpljiva. Na kraju svake poruke od 25. dodaje: ‘Hvala što ste se odazvali mom pozivu.’ a ona to čini kako bi nas potaknula na sve veću predanost njezinim zahtjevima. Nalazimo se u vremenu velikog obraćenja i to trebamo iskoristiti. Gospa također kaže da mnogi slušaju poruke, ali se onda umore. Sretnija je kada poruke shvaćamo ozbiljno i živimo ih dan za danom, malo po malo, postojano, umjesto da ih živimo s velikim žarom odmah i onda zaboravimo”, istaknula je Vicka.

Ne bismo se trebali brinuti za sutra; ali brinemo o tome da živimo Božju volju danas, jer je “ovaj trenutak” najvažniji u našem zemaljskom postojanju.   Poruka iz Međugorja, 25. lipnja 2019. “Draga djeco! Zahvaljujem Bogu za svakoga od vas. Na poseban način, dječice, hvala vam što ste se odazvali mom pozivu. Pripremam vas za nova vremena da budete čvrsti u vjeri i ustrajni u molitvi, kako bi Duh Sveti djelovao kroz vas i obnovio lice zemlje. S vama se molim za mir koji je najdragocjeniji dar, iako Sotona želi rat i mržnju. Vi, dječice, budite moje produžene ruke i ponosno idite s Bogom. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu. 

” Poruka iz Međugorja, 25. ožujka 2020.

„Draga djeco! S vama sam sve ove godine da vas vodim na put spasenja. Vrati se mom Sinu; vratiti molitvi i postu. Dječice, dopustite Bogu da govori vašem srcu, jer Sotona vlada i želi uništiti vaše živote i zemlju po kojoj hodate. Budite hrabri i odlučite se za svetost. Vidjet ćete obraćenje u svojim srcima i obiteljima; molitva će se uslišati; Bog će čuti vaše vapaje i dati vam mir. Ja sam s vama i sve vas blagoslivljam svojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu”.

 

„Draga djeco, u ovo vrijeme pozivam vas da se vratite Bogu i molitvi. Zazovi u pomoć sve svete, da ti budu primjer i pomoć. Sotona je jak i bori se da privuče sve više srca k sebi. On želi rat i mržnju. Zato sam s vama ovoliko dugo, da vas vodim na put spasenja, do Onoga koji je Put, Istina i Život. Dječice, vratite se ljubavi prema Bogu i On će vam biti snaga i utočište. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu. ”

  Poruka iz Međugorja, 25. listopada 2008  

“Draga djeco! Na poseban način pozivam vas sve da molite za moje nakane kako biste svojim molitvama zaustavili Sotonin plan nad ovim svijetom koji je svakim danom dalje od Boga i koji se stavlja na mjesto Boga i uništava sve. to je lijepo i dobro u dušama svakoga od vas. Zato, dječice, naoružajte se molitvom i postom da budete svjesni koliko vas Bog voli i da vršite Božju volju. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu. ”  

Izvor: mysticpost.com

Borak.info