Novi detalji užasa u Splitu: ubijena žena živjela je u stanu na Kocunaru sama sa sinom, rodbina je zvala policiju jer nisu mogli par dana stupiti u kontakt s njom

Saznajemo da je mrtva žena pronađena u stanu na Kocunaru u Splitu imala 64 godine, a živjela je sama sa 28- godišnjim sinom koji je uhićen. Policija je do stravičnog otkrića došla po dojavi člana njene šire obitelji.

Kako saznajemo, nakon što par dana nitko nije uspio doći u kontakt sa 64-godišnjakinjom pozvali su policiju da utvrdi o čemu se radi. U četvrtak oko 15 sati patrola Prve policijske postaje, koja je izašla na teren, je u stanu u Mosećkoj ulici zatekla mrtvu ženu s tragovima nasilne smrti, piše Slobodna Dalmacija.

Pokojnica je imala više ozljeda po tijelu, a prema prvom pregledu radi se o  ubodno-reznim ranama nanesenim hladnim oružjem. Po stanu je bilo dosta tragova krvi te će obdukcija i očevid utvrditi je li umrla odmah ili je živjela određeno vrijeme prije nego li je podlegla smrtonosnim ozljedama.

U stanu je zatečen i sin koji je odmah doveden u službene prostorije policije te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje. Ako se utvrdi kako nije u stanju odgovarati na pitanja i da nije priseban, odvest će ga na pregled u KBC Split.

Policija za sada tek šturo izvještava kako se on dovodi u vezu s događajem. Na mjestu zločina je Ekipa za očevid i Rene Laura, dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Splitu.

Borak.info