KRIŽ NA NEBU pokazao se na nebu u Hrvatskoj za vrijeme prvog klanjanja

Svjedočili smo raznim pojavama na nebu kao što su poput pojava križa, Hod Isusa na nebu i razna čudesa koja se događaju u svijetu. Tako i u Hrvatskoj ovaj video se snimljen u Požegi 19 Prosinca 2021 ove godine, za vrijeme jednog klanjanja vjernici  su  primijetili, pojavu na nebu vidi se sam križ bijeli iznad jedne crkve.

Taj križ naš želi usmjeriti da prema pravom putu prema nebu i upozoriti na skoro dolazak Gospodina Isusa Krista i da budemo spremni ta taj radostan dolazak križa, da bude više svjetlosti u vašim srcima kao poput pojave i ovog križa gdje možete primijetiti kako se svjetlo probija kroz tamu prema svjetlu.

Kao što Isus kaže u bibliji ovu: Prije nego što započne Dan pravednosti ljudima dat će se sljedeći znak na nebu:  Onda će se pojaviti znak križa na nebu i iz svih otvora, , izvirat će velike svjetlosti, koji će neko vrijeme osvjetljavati zemlju. To će se dogoditi kratko prije Sudnjeg dana. – rekao joj je Isus!

Dok je vrijeme milosti koje malo ostalo, vrati te se na praviti put da ne izgubite ono vječno koju Isus daruje svima i to besplatno novi život u nebu. Obrati te se još dok možete, On poziva još uvijek da dođete, da ne bude kasno i da ne izgubite vječno blago. Slava i hvala Gospodinu! Najavljeno je u Bibliji da će u posljednja vremena doći velika obmana s neba i da se zli može obratit u svijetlo. Zato smo postavili video da objasnimo da ove slike nisu obmane.

Upozoravamo da se molite Bogu da vam pokaže kad dođe zli a kad dođe Anđel da znate razlikovati to dvoje. Odvojite više vremena za čitanje Biblije i molitvu u svojim kućama i tražite od Gospodina milost jel dan pravednosti uskoro dolazi, svako će dobiti kako je živio na zemlji svoju plaću od Gospodina. Ojačajte svoju vjeru i samo hrabro u hod sa Gospodinom. Nitko tko se uzda u milosrđe Krista ne treba se bojati tame, jer ne bježi svijetlo od tame, već tama od svijetla!

Autor: Rastimo u vjeri

Borak.info