Sve spremno za Blidinje Zima Fest, očekuje se više tisuća ljudi

Sve je spremno za Blidinje Zima Fest, trodnevni zimski party na kojem se, prema najavama organizatora, za novogodišnje praznike očekuje nekoliko tisuća ljudi.

Festival će se održati u velikom šatorskom objektu pored skijališta u Parku prirode Blidinje, a počet će večeras nastupom Saše Matića.

Na sam doček Nove godine goste će zabavljati Neno Murić, a dan nakon dočeka Željko Bebek.

Iz Restorana Staza, koji je jedan od organizatora, potvrdili su Feni kako za Blidinje Zima Fest vlada jako veliki interes.

”Za prva dva dana su gotovo rasprodana sva mjesta i još je nešto malo karata ostalo za nastup Željka Bebeka. Gosti pretežno dolaze iz Hercegovine i Dalmacije, od Imotskog, Makarske pa sve do Splita i interes je zaista ogroman”, kazao je Ivan Landeka, djelatnik spomenutog restorana.

Kako je naveo, svaku večer se na koncertima očekuje oko 2.000 ljudi, a na samom Blidinju će ih biti i mnogo više.

”Već odavno je sve popunjeno i teško je naći bilo kakav smještaj. Skijalište trenutno nije otvoreno, a nastavak skijaške sezone, koja je na Blidinju imala sjajan početak, ovisit će o novim snježnim padalinama koje očekujemo početkom siječnja”, poručio je.

Osim Blidinje Zima Festa i većina ugostiteljskih objekata na Blidinju nudi organiziran doček, a neizostavne su i privatne zabave u vikendicama.

Borak.info