VIDEO Mještanin na Banovini iskritizirao Pupovca: Da imate obraza kad dolazite…

Tijekom posjeta, Milorad Pupovac, predsjednik (SNV-a) ušao je u raspravu s jednim mještaninom.

“Možemo u dvorište, ali ja vas pitam ovdje javno – da očekujemo ta dva crijepa od SNV-a? Kontejner smo dobili prije tri dana…”, rekao je mještanin Pupovcu, piše Direktno.hr.

Pupovac je kratko odgovorio, no muškarac mu je odmah dobacio: “Sjećam se Vaših riječi kada ste rekli da možemo dobiti. Otišao sam na to mjesto koje ste Vi rekli. Znate li tko je dobio taj crijep? Vikendaši u Luščanima. Znate li što su rekli? Kažu: ‘Vi ste zakasnili pet dana'”.

Pupovac je na to kazao: “Hajde, idemo…”, no muškarac se nije dao smesti pa je nastavio: “To je žalosno… Gledajte jednu stvar – ja razumijem Vas, morate doć’, ali ono… Tražio sam dva crijepa, nitko ih nije dovezao”.

Napravili smo sve, nastavio je, i Pupovcu pokazao ruke. 

“Imate li još koju lekciju za mene?”, upitao je Pupovac.

“Imam, imam. Morate imati obraza, kada dolazite, da znate gdje uopće dolazite…”, rekao je muškarac pa mu je jedna od prisutnih žena dobacila: “Nemojte tako govoriti, stvarno nema smisla”, a Pupovac je rekao:

“Gledajte, vi nemojte govoriti što mi radimo. Pitao sam vas što ste napravili, pokušao sam pitati zašto vi to niste dobili, vi ste održali lekciju”.

Borak.info