OGLASIO SE VUČIĆ O NESTALOM MATEJU IZ SPLITA! Predsjednik Srbije poručuje: “Zbog Mateja i njegove obitelji naša policija radi sve!”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da srpska policija čini sve kako bi pronašla Mateja Periša, mladića iz Splita koji je u novogodišnjoj noći nestao u Beogradu.

Nakon obilaska vojarne “Rastko Nemanjić” u Pančevu, gdje je prisustvovao održavanju vojne vježbe, predsjednik Srbije je odgovarao na pitanja novinara.

“Nadam se da će naši nadležni organi uspjeti pronaći mladića iz Splita. Matej, mislim da se zove. I zbog njega i zbog njegove obitelji. Naša policija radi sve. Već imaju skicu onoga što se  moglo dogoditi. Potrebno je da damo sve od sebe da pronađemo mladića”, kaže predsjednik Srbije dodajući da je jutros dobio sve informacije o tom slučaju i dodao:

“Ima tu detalja, to će vam policija priopćiti”, rekao je Aleksandar Vučić, prenosi Dnevno.hr.

Podsjetimo, Splićanin Matej Periš (27), nestao je u noći između četvrtka i petka u Beogradu, a potraga za njim je i dalje traje.

Za njim traga i riječna policija zbog toga što je nadzorna kamera snimila mladića kako se spušta niz stepenice prema vodi. Postoji niz nagađanja o tome zašto je išao prema dolje.

Njegovi prijatelji prijavili su nestanak tek sljedeći dan ujutro uvjerivši se da se Matej neće vratiti u smještaj kako su očekivali.

Borak.info