Pretražuje se područje sa snimke. Policija objavila priopćenje(video)

Potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejom Perišem ušla je u peti dan, piše INDEX.

Njemu se gubi svaki trag u rano jutro na Staru godinu. Prijatelji koji su se s njim zabavljali u klubu Gotik u Beogradu kažu da ga nakon 2:30 ujutro više nisu vidjeli. Policija ga danima traži, a jučer je potraga proširena i na područje Dunava. Danas je potraga prebačena na područje na kojem je nastala jedna od snimki koje su se jučer pojavile. 

Jučer je došlo do velikog zapleta u cijeloj priči. Ranije se sugeriralo da je mladić možda upao u Savu nedaleko od kluba, kamo je išao obaviti nuždu jer je u WC-u bila gužva. 

Jučer se, pak, pojavio cijeli niz snimki. Na snimkama se vidi mladić jače tjelesne građe u majici kratkih rukava, tamnoj odjeći i bijelim tenisicama kako trči raznim ulicama koje se nalaze bliže ili dalje klubu u kojem su se mladi Splićani tu večer zabavljali.

OGLASIO SE MUP SRBIJE 

MUP Srbije oglasio se o nestalom Mateju Perišu, za kojim se već peti dan traga u Beogradu.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina Mateja Periša (27) u Beogradu danonoćno tragaju za njim i poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što prije pronašli mladića.

U potrazi za M. P. neprekidno sudjeluju pripadnici svih nadležnih organizacijskih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, Policijska ispostava za sigurnost na rijekama, sve policijske stanice na teritoriju grada, a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije.

Pripadnici Policijske ispostave za sigurnost na rijekama zajedno s kolegama iz Policijske brigade od trenutka prijave nestanka M. P. patrolnim čamcima pretražuju rijeke Savu i Dunav, kao i obale dviju rijeka.

Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi nestanka Mateja Periša”, stoji u priopćenju MUP-a Srbije.

RONIOCI PRETRAŽUJU SAVU

Ronioci pretražuju Savu. Jedan je upravo izronio nakon otprilike pola sata. Policija je pretražila obalu te se povukla. Nije poznato je li nešto pronađeno.

Brodovi i dalje kruže, sad su dva broda i čamac. Jedan odlazi Savom kontra od Dunava, a jedan polako kruži ispod Brankovog mosta. Čamac ide prema ušću Save u Dunav.

Izronio drugi ronioc koji traži Mateja

Borak.info